Tijdens deze kookworkshop neemt Paulami je mee naar India.

India staat bekend als het land van de specerijen. Het grootste deel van de Indiase keuken is vegetarisch vriendelijk met gebruik van verse groenten, fruit en bonen op de meest onverwachte manier. Tijdens deze workshop leer je de traditionele en authentieke Indiase keuken met ingrediënten die je in de supermarkt kunt vinden en die je thuis gemakkelijk kunt namaken. We koken allemaal samen en genieten later van de maaltijd.

Biryani is een van de moeilijkste maar lonende recepten. Er is iets magisch aan een perfecte biryani. Het is geen rocket science om het perfecte gerecht te krijgen, maar er is veel zorg en liefde voor nodig. Tijdens deze workshop neem ik je er stap voor stap doorheen. Biryani is een vleesgerecht (we maken het hier met kip), maar als je de voorkeur geeft aan een vegetarische optie, voeg dat dan toe bij het boeken van je ticket.

Groepsworkshops zijn alleen voor een maximale groep van 15 deelnemers. En elke deelnemer krijgt de kans om gerechten 100% hands-on te proberen. De recepten worden stap voor stap uitgelegd.

(Dit zal geen vegetarische workshop zijn, maar als je dieetwensen of noten/soja-allergie hebt, laat het dan van tevoren weten via een e-mail op info@spicetrip.nl of voeg een notitie toe tijdens het boekingsproces)

Boeken kan via: Spicetrip

  • Je kunt gratis water, thee en koffie drinken tijdens de workshop. Alcoholische dranken en frisdranken zijn extra en kunnen ter plekke worden gekocht.
  • We leggen uit welke gerechten we gaan maken en vertellen iets over de eetcultuur van het land.
  • Gedurende de workshop van 4 uur krijg je informatie en uitleg over de gerechten die je gaat bereiden.
  • We werken in teams aan de gerechten.
  • Aan het einde van de workshop genieten we samen van de maaltijd.

Wanneer

2 april 2023    
12:00 - 16:00