Catering op locatie

De laurier verzorgt al meer dan vijfentwintigjaar de culinaire aankleding van o.a. recepties, huwelijksfeesten, evenementen, diners, walking dinners, koude en warme buffetten, seminars, vergaderingen, trainingen en tal van andere bijeenkomsten. 

De laurier valt op door de ongekende gastvrijheid die voelbaar is bij ieder ontvangst. Kwalitatief en lekker eten is waar het altijd om draait. Onze gerechten zijn zeer divers met uitgesproken smaken, verse kruiden en kwalitatief goede producten. Samen kijken we naar de wensen. Het is mogelijk dat wij ook het servies, de dranken, aankleding en het personeel regelen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen al jouw wensen mee voor een passend voorstel.

De amusecentrale

De kookstudio, Vrij Voedsel, lunch of diner aflevering, full service catering en vanaf nu ook: de laurier amusecentrale.

Ontelbaar veel laurier-amuses zijn er door de jaren heen geserveerd. Zoals Zoë het noemt: ‘de pareltjes van 30 jaar kookkunst!’ Écht het allerlekkerste wat je kunt eten. Klein, verfijnd en een lust voor het oog! Elke amuse smaakt bijzonder, bereid met liefde en van verse ingrediënten.

Een ruime keuze uit ambachtelijk bereide amuses. Geleverd op dienschalen en verpakt in handzame dozen. Warme amuses bestaan uiteraard ook tot de mogelijkheden. De amuses kunnen worden geserveerd op bijzondere schalen geheel in laurier stijl gedecoreerd. Keuze uit vis- vlees – kaas – vegetarisch en allergeen vrij – lactose – gluten –noten vrij

Uiteraard kunnen wij ook gekoelde dranken naar keuze met bijbehorend glaswerk leveren. De amuses aangevuld met diner gerechten maakt een avond compleet. Ook leveren wij op aanvraag – in samenwerking met Frietboutique – friet en bitterballen.

Speciaal feest laten organiseren

Vertel Zoë wat u te vieren heeft en ze maakt er een onvergetelijke feest van. We hebben het dan niet alleen over de te serveren gerechten!

Onder Zoë’s bezielende leiding produceert de Laurier met evenveel smaak unieke uitnodigingen, bijpassende bloemen, sfeervolle tafels en spraakmakende entertainment.

Een team van specialisten wordt gedreven tot uitersten. Huwelijk, sweet 16, 21 diner, verjaarsviering of eindexamenfeest: het is de beleving die telt!

Speciaal hoeft niet veel te kosten. De kosten van een feest zijn natuurlijk afhankelijk van vele factoren maar een aardige richtprijs is €100 per persoon.

De Laurier verzorgt graag alles, maar wanneer u zelf de dranken wilt verzorgen, dan rekenen wij hier geen kosten voor.

Backstage catering

Zoë is altijd ‘in’ voor een uitdaging. Samen met haar team bestiert ze al jaren alle backstage-ruimtes van kleine tot megagrote evenementen en festivals.

Toegewijd, enthousiast en gedreven verzorgen ze de volledige catering. Puur, dagvers en overheerlijk. Bijzonder om steeds terug te horen hoe ze de hardwerkende crew en veeleisende artiesten iedere keer weer weten te verrassen.

Geen rider is te gek voor de laurier. Mooi voorbeeld is het artiestenrestaurant op popfestival Lowlands. Al 6 jaar bouwt de laurier een sprookjesachtig bos. Kunstenaar Hans Homan is verantwoordelijk voor decors en begeleiding.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over catering op locatie? Neem contact met ons op via telefoon of email, of vul het formulier in.

Out of kitchen

de laurier is gesloten tot eind augustus 
mail naar studio@delarier.nl voor informatie over workshops of cateringen