Erica – kookworkshops & private dining

Italiaans zoals Italiaans bedoeld is, (h)eerlijke en vol met passie gerechten. Al meer dan 20 jaar biedt Erica een breed scala aan kookactiviteiten: receptonwikkeling, workshops, foodstyling, workshops maar voornamelijk catering. Koken met Erica is echt lekker én gezellig.

Eliane – kookworkshops, private dining en (wijn)proeverijen

Une expérience française, dat is een avond met onze professionele chef Eliane. Samen met Eliane proef en leer je van alles uit de verfijnde Franse Cuisine. Haar kennis deelt ze vol passie tijdens het bereiden en het proeven van de Mediterrane Keuken.

Hana – kookworkshops & private dining

De kleurrijke keuken van Jordanië in de Jordaan! Hana heeft na jaren Singapore ingeruild voor de kookstudio waar ze je meeneemt in de 1001 geheimen van de authentieke Arabische keuken. Met de verhalen, de smaken en de kleuren waan je je midden in de Jordaan in de 1001 nacht sferen.

Monica – kookworkshops & private dining

Deze Amsterdamse chef begon de eerste traiteur in Amsterdam in de jaren 90 en combineerde dat direct met kookles geven. Als iemand weet wat lekker is en hoe je verschillende gerechten moet bereiden is het Monica wel! Samen koken met Monica smaakt naar meer eetplezier.

Paulami – kookworkshops & private dining

Specerijen zijn niet alleen de smaakmakers van de traditionele en moderne Indiaase keuken maar spelen ook een grote rol in het Indiase leven. Paulami weet hier alles van en schreef er zelfs een kookboek over: “De bijbel van de Indiase Keuken”. Je leert, proeft en lacht samen met de immer gastvrije Paulami.

Spice up your appetite!

Maureen

Van saté kambing tot Gado Gado en van Soto Ayam tot Rendang. Maureen neemt je door alle uithoeken van de Indonesische keuken. Het is Maureen met de paplepel ingegoten, ze schreef al twee boeken vol met receptuur van haar moeder. Leer de geheimen van deze overheerlijke keuken in onze kookstudio.

Gijs Goesting – private diner

Goesting betekent trek, lust, zin ofwel verlangen naar iets lekkers. Deze veelbelovende jonge chef weet zijn professionele keukenkennis te combineren met een geheel eigen smaakkeuze. Kom genieten van een privé diner in de kookstudio.

Wonko – Korean Kitchen

Volg een Koreaanse kookworkshop onder begeleiding van een Koreaanse chef en maak de meest bekende Koreaanse gerechten zoals Bibimbap, Banchan, en Gogigui. Samen koken en afsluiten met shared dining op de Koreaanse grill.

Walter Abma – Groenten workshops

Een groenten workshop van Walter Abma, de man die de tuin van restaurant de Kas is gestart en heeft gerund leert jou alles over groenten. 

Al vanaf mijn jonge jeugd teel ik groenten en kruiden. Mijn opa was groenteteler in de Beemster. Ik kwam er als kind heel vaak, had er zelfs mijn eigen stukje tuin. Mijn oma kookte met de producten die mijn opa teelde. Daar leerde ik: Als je goede smaken combineert krijg je de lekkerste gerechten.

 

Alba - culinaire Tapa’s

Alba geboren en opgegroeid in Barcelona gespecialiseerd chef in culinaire Tapa’s bereidingen.

Nu heeft ze zich gevestigd in Amsterdam waar ze met evenveel passie en ervaring workshops begeleid en niet alleen leert koken maar ook het plezier in leren koken laat ervaren én natuurlijk haar ‘sangria secret’ deelt.

Prijzen

Prijzen vanaf 90 euro p.p.
Excl drank, incl koffie/thee/water
Drankarrangement á 22.00 p.p. óf op nacalculatie
tot 7 personen of op basisprijs van 590 euro.