Zoë Verloop –Kloppend hart van de laurier. Initiatiefneemster en eigenaresse.
Bezeten van koken. Kleurrijk, gedreven en perfectionistisch. Eén van Nederlands beste gastvrouwen op haar gebied.
Gelooft heilig in service en presentatie.
Begrijpt dat het ene maatpak het andere niet is.
Werkt samen met professionele vakgenoten. Vervolmaakt ieder ontvangst tot een zinnenprikkelend hoogtepunt.
22 jaar ervaring als producente en onderneemster met een ontelbare lijst van spraakmakende events in binnen- en buitenland. Zoë komt graag langs om voor u het mooiste event, feest of diner met u te bespreken.
Kati Koskinen– Oók bezeten van koken. Doet dat al meer dan 20 jaar voor de laurier. Chef-kok. Met een ongekende passie voor pure smaken. Complementeert ieder evenement met spraakmakende gerechten. Noeste werker. Dwaalt door kookboeken. Werkt menu’s uit waarin het spel der smaken centraal staat. Slaapt niet voordat ze gevonden heeft wat ze zoekt.
Al jaren kookt Kati bij de klanten thuis en in hun keuken voor de kleine privé diners. Kati is degene die samen met Zoë de inkopen verzorgt, de menu’s bedenkt en leiding geeft aan de keuken.
Kati gebruikt haar Finse achtergrond als basis van de gerechten die ze samen met Zoë ontwikkelt.