Allergeen vrije catering en kooklessen

De laurier heeft zich in de afgelopen jaren verdiept in dieetkoken. Vanuit de behoefte dat iedereen gezond en lekker moet kunnen eten, hebben ze ook Vrij Voedsel opgericht. De laurier durft zich hierin specialist te noemen. 

Zoekend naar leveranciers en met het ontwerpen van receptuur is de laurier ook een expertise bron voor allergeen vrije heerlijkheden.

De laurier biedt ook allergeen vrije catering en kooklessen aan. 
Wanneer er tijdens een kookles sprake is van een allergie, intolerantie of bijzonder dieet, buigt de laurier de receptuur met gepaste kennis om.

Voor alle gelegenheden – huwelijk, verjaardag of bedrijfsfeest – bereidt de laurier
geheel of gedeeltelijk allergeen vrije heerlijkheden. Zonder uitzondering voor wie dan ook en zonder concessies aan smaak, presentatie en finesse.

Vrij voedsel

Vrij Voedsel zijn gluten- en lactosevrije gerechten voor festivalpubliek. Gezond, biologisch, origineel en smakelijk. Zó smakelijk zelfs dat ook mensen zonder voedselintolerantie erop af komen!

Hoe kwam de laurier erbij om dit te gaan doen, vraagt u zich misschien af. Zoë sprak regelmatig met festivalgangers en ontdekte een belangrijke behoefte aan dieetbewuste voeding. In 2012 besloot ze hierin te voorzien, met als primeur het publieksveld van Lowlands. Sinds die tijd staat Vrij Voedsel niet alleen op Lowlands maar ook op andere bekende festivals in het land. Dat Vrij Voedsel geen eendagsvlieg is, is wel bewezen. De laurier heeft het voedselaanbod op dit gebied inmiddels behoorlijk in beweging gebracht.

Mobiele keuken

Met de komst van de foodtruck is de laurier tegenwoordig 100% mobiel. 
Deze prachtige kookbus maakt werkelijk álle mobiele cateringwensen mogelijk. Het maakt niet heel veel meer uit wat de locatie te bieden heeft. de laurier rijdt de bus voor, opent de klep, start het aggregaat en kookt. Hierin voldoen ze aan alle wettelijk vastgestelde eisen (HACCP voorwaarden). Kuntstenaar Hans Homan heeft zich hard gemaakt voor de look & feel. Kom graag eens kijken en aanschouw hoe goed dit gelukt is!

 Deze foodtruck is inzetbaar op iedere locatie waar een keuken ontbreekt. Zo is deze bus ook heel geschikt voor setcatering. Maar we parkeren ‘m even gemakkelijk bij u op de oprit. Zoals we eerder al schreven, het oog wil ook wat. Hans Homan heeft zijn ziel en zaligheid in de aankleding en inrichting gelegd.

 

Out of kitchen

de laurier is closed till the end of august
please mail for information about the studio or catering studio@delarier.nl