Met een groep

Bijzonder teamuitje, met vrienden of familie aan de slag? In kookstudio de laurier kan dit allemaal mogelijk worden gemaakt. De keuken in de kookstudio is voorzien van alle benodigdheden en biedt plaats aan maar liefst 14 koks. Onder begeleiding van één van de chef-koks van de laurier, worden er verschillende gerechten bereid. 

Aansluitend worden de deelnemers uitgenodigd aan tafel om met elkaar te proeven en te genieten van het zelfgemaakte diner. 

Bij 14 personen of meer stelt de laurier voor om het koken te combineren met een wijnproeverij. Al zijn er natuurlijk altijd gasten die het juist heerlijk vinden om even helemaal niets te doen. De groep wordt verdeeld in ‘koks en ‘wijnproevers’. Terwijl de koks alle gerechten bereiden, gaan de proevers op zoek naar passende wijnen voor het diner.

De laurier probeert de taken zo goed mogelijk te verdelen zodat iedereen een fijne avond heeft. Voor deelnemers met een allergie, intolerantie of dieet, is het overigens geen moeite om receptuur aan te passen.

Dieetwensen

De laurier heeft zich in de afgelopen jaren verdiept in allergeenvrij koken.

Vanuit de behoefte dat iedereen gezond en lekker moet kunnen eten, hebben ze zelfs Vrij Voedsel opgericht. De laurier durft zich hierin specialist te noemen. Ze stellen gezonde, minder calorietellende menu’s samen en er wordt gekookt voor allergieën en intoleranties.

De laurier begrijpt als geen ander de behoeften van de thuiskok en heeft uitnodigende, maakbare menu’s. Vol van smaak en vrij van allergenen dus.

Techniek

Snijtechniek, sauzen monteren of bakken. In de kookstudio van de laurier is het mogelijk om hier speciaal les in te krijgen. Wij hebben verschillende chef-koks met specialiteiten die jou kunnen helpen om jezelf nog meer te verbeteren in de keuken.

Stoomovens en combi-stoomovens zijn niet meer weg te denken. Restaurants gebruiken ze al jaren en dat is niet zonder reden. In deze ovens droogt het eten namelijk niet uit en blijven vitaminen, kleur en aroma behouden. Iedereen kan er mee werken! Bovendien zijn ze veel sneller dan traditionele ovens. In de kookstudio staan maar liefst acht van dit soort  apparaten. Benieuwd wat je hier allemaal mee kunt maken? 

Wij maken, speciaal voor alle thuiskoks, een aantrekkelijke receptuur. Kom vooral leren en experimenteren in onze keuken!