Geen Kroket te gek !
Zelfs de bitterbal kan je onderleiding van Wanda naar een culinair hoogtepunt draaien
De workshop kroketten is heerlijk als borrel , diner ,bedrijfs of familie uitje.
Vegan chef Alexander Gershberg is chef-kok, kookleraar en kookboeken auteur die gezond en lekker eten op verschillende manieren naar je toebrengt.
Volg een kookles of laat je vegan verassen met een private dining diner in de kookstudio.
De kleurrijke keuken van Jordanië in de Jordaan! Hana heeft na jaren Singapore ingeruild voor de kookstudio waar ze je meeneemt in de 1001 geheimen van de authentieke Arabische keuken. Met de verhalen, de smaken en de kleuren waan je je midden in de Jordaan in de 1001 nacht sferen.
Specerijen zijn niet alleen de smaakmakers van de traditionele en moderne Indiaase keuken maar spelen ook een grote rol in het Indiase leven. Paulami weet hier alles van en schreef er zelfs een kookboek over: “De bijbel van de Indiase Keuken”. Je leert, proeft en lacht samen met de immer gastvrije Paulami.
Spice up your appetite!
Italiaans zoals Italiaans bedoeld is, (h)eerlijke en vol met passie gerechten. Al meer dan 20 jaar biedt Erica een breed scala aan kookactiviteiten: receptonwikkeling, workshops, foodstyling, workshops maar voornamelijk catering. Koken met Erica is echt lekker én gezellig.
Petra neemt je graag mee op een culinaire reis door de rijke Indonesische specerijen en authentieke recepten die van generatie op generatie worden doorgegeven. Haar affiniteit met koken, geleerd van haar moeder en grootmoeder, vormt daarbij altijd een inspiratiebron.
Deze Amsterdamse chef begon de eerste traiteur in Amsterdam in de jaren 90 en combineerde dat direct met kookles geven. Als iemand weet wat lekker is en hoe je verschillende gerechten moet bereiden is het Monica wel! Samen koken met Monica smaakt naar meer eetplezier.
Volg een Koreaanse kookworkshop onder begeleiding van een Koreaanse chef en maak de meest bekende Koreaanse gerechten zoals Bibimbap, Banchan, en Gogigui. Samen koken en afsluiten met shared dining op de Koreaanse grill.
Goesting betekent trek, lust, zin ofwel verlangen naar iets lekkers. Deze veelbelovende jonge chef weet zijn professionele keukenkennis te combineren met een geheel eigen smaakkeuze. Kom genieten van een privé diner in de kookstudio.
Alba geboren en opgegroeid in Barcelona gespecialiseerd chef in culinaire Tapa’s bereidingen.
Nu heeft ze zich gevestigd in Amsterdam waar ze met evenveel passie en ervaring workshops begeleid en niet alleen leert koken maar ook het plezier in leren koken laat ervaren én natuurlijk haar ‘sangria secret’ deelt.
Une expérience française, dat is een avond met onze professionele chef Eliane. Samen met Eliane proef en leer je van alles uit de verfijnde Franse Cuisine. Haar kennis deelt ze vol passie tijdens het bereiden en het proeven van de Mediterrane Keuken.
Prijzen vanaf 100 euro p.p.
Inclusief koffie/thee/water