OPEN inschrijving

voor de enthousiaste thuiskok
of de geoefende hobby chef
 
29 maart kroketten & bitterballen techniek

3 april koken met wereldse specerijen 

16 april  masterclass keuken techniek 
23 april  franse keuken a la Zoë
24 april  Culinair Airfryer weroksho
6 mei  Quiches en salades 
7 mei  Taartentechniek met onze patissier
18 mei  Vedische lunch workshop
20 mei  Culinair Airfyer workshop 
25 mei  koken met Hashimoto
 
 €100 per persoon 

Suddertijd

De komende weken wordt de kookstudio ingezet voor een bijzonder culinair project .
Hierdoor is de kookstudio voor jouw event nu even niet beschikbaar.

In de tussentijd zijn we gewoon bereikbaar om samen te proeven
en dé culinaire oplossing en locatie te vinden voor jouw event in 2025

Rond de feestdagen is er nog een kleine kookpauze gepland voor renovatie en sorteren we de kookboeken weer eens op volgorde.